عمومی
✅چرا حضرت آقا از مسئولیت بزرگ تر دولت در کنترل فضای مجازی صحبت نکردند؟
?دیروز رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با مسئولان ناجا "ناامن شدن فضای مجازی را موجب ضرر و زیان به مردم دانستند و بر وظیفهی نیروی انتظامی در تأمین امنیت فضای مجازی تأکید کردند.” “
همچنین “"«جلوگیری از خرید و فروش سلاح» را یکی دیگر از وظایف مهم نیروی انتظامی برشمردند و افزودند: در برخی کشورها مانند آمریکا، خرید و فروش سلاح به علت منافع مافیای کمپانیهای اسلحهسازی آزاد است و برای مردم آن مشکلساز است، اما در کشور ما که چنین مشکلی وجود ندارد و خرید و فروش سلاح ممنوع است، باید جلوی آن گرفته شود."”
?همچنین گفتند: “"قاتل دیروز روحانیِ همدانی در صفحهی اینستاگرام با چهار نوع اسلحه تصاویری از خود منتشر کرده است که مقابله با اینگونه موارد وظیفهی نیروی انتظامی است."”
?مطابق آنچه از خبر این دیدار نقل شده ایشان از مسئولیت بزرگتر دولت و مجلس در این ماجرا به صورت علنی چیزی نگفتند. علت روشن است. دولت و مجلس در خوابند و بلکه دولت هشیارانه و در جهت مقاصد سیاسی خود، کوته اندیشانه به نظام و انقلاب ضربه می زند. ماجرای شکست فیلترینگ تلگرام با بازیهای وزارت ارتباطات هم یک تجربه است.
?دولت کار خود را می کند و مجلس هم اراده ای برای اصلاح ندارد. مسئول سابق قوه قضاییه هم در پیچ و خم های ایجاد شده نتوانست کاری کند مسئول فعلی هم تازه وارد شده و بعید است از قبل برنامه ای داشته باشد و تا کاری آغاز شود فرصتها رفته و چه بسا موانعی بیشتر شده است.
? نتیجه این است که فضای مجازی در اختیار انقلاب نیست. به تعبیر دیگر ما در فضای حقیقی در مرحله تحقق دولت اسلامی هستیم اما در فضای مجازی هنوز مرحله اول یعنی حاکمیت کفر شکسته نشده است و هنوز انقلاب اسلامی در فضای مجازی رخ نداده است. به این دلیل فضای مجازی مثل خرمشهر در دست دشمن است. توجه شود دولت و مجلس دشمن نیستند آنها نسبت به حضور دشمن در فضای مجازی کشور سهل انگاری دارند و از حاکمیت خود در فضای حقیقی برای پیشبرد اهداف انقلاب در فضای مجازی استفاده نمی کنند.
?نقشه ی راه تحقق این مراحل در فضای مجازی روشن است و شروع آن با شبکه ملی اطلاعات است. شبکه ملی اطلاعات، شبکهای پهن باند، با پوشش کشوری و امن، که امکان اتصال و دسترسی به انواع خدمات پرسرعت را با تعرفه رقابتی برای کلیه کاربران مبتنی بر فرهنگ اسلامی - ایرانی، فراهم می سازد به نحوی که کلیه محتوای میزبانی شده در مراکز داده داخل کشور از داخل مسیر یابی می شود.
?شبکه ملی اطلاعات ، 3 پیش نیاز اساسی و مهم دارد که به شرح ذیل است :
بستر و زیرساخت انتقال اطلاعات (شبکه ملی فیبر نوری)
بستر و زیرساخت ذخیره اطلاعات (مراکز داده ملی)
بستر و زیرساخت نرم افزاری (سرویس ها و نرم افزارهای مبتنی بر شبکه)
? بر اساس قانون برنامه پنجساله پنجم دستگاههای مرتبط، موظف به ایجاد ا ین شبکه شده اند. اما آنها با شیوه های مختلف مثل گزارشهای خلاف واقع از پیشرفت این شبکه، بهانه گیری دروغ در عدم توان نیروهای داخلی از ایجاد زیر ساختها و مانند آن تا کنون کاری نکرده اند
?در حقیقت مشکل اصلی این است کسانی در دستگاهها حاکم شده اند که نگاه انقلابی به امور ندازند.لذا چاره ی اصلی کار این است کسانی در فضای حقیقی بر سر کار بیایند که بر دوران سلطه استکبار در فضای مجازی کشور خاتمه داده و پس از آن نظام اسلامی و دولت اسلامی و جامعه اسلامی و تمدن اسلامی در فضای مجازی ایران و دیگر کشور ها تحقق یابد.
? اینهم میسر نیست جز با بیداری مردم و نقش آفرینی آنان در تحقق دولت اسلامی در فضای حقیقی. در این زمان است که انتظار تحقق انقلاب در فضای مجازی واقعی خواهد بود.
? اگر چه رهبری در جلسات خصوصی بر مطالبات خود در فضای مجازی از مسئولان بسیار جدی تاکید دارند اما گفتن مکرر این موارد در فضای عمومی چندان لطفی ندارد چرا تجربه نشان داده موجب توجه مردم و به حرکت در آمدن خواص نخواهد شد
? یکی از علل اینکه رهبری در بیانیه گام دوم هم از دولت اسلامی نامی نیاوردند هر چند تمام بیانیه در همین جهت است، همین موضوع است.