عمومی
وظیفۀ کنونیِ روحانیت!
✍️ علی رشیدی
🔹بعد از شهادت و ترور نیروهای فکری-نظامی در دهۀ شصت، آیتالله خامنهای، عَلَم تبیین و راهبری فکری جامعه را به دست گرفته و راهی مسجد، بازار و مجامع عمومی میشدند و روح خفتۀ جامعه را با تبیین خود بیدار میکردند. حال که دبیر کل حزب الله، سید حسن نصرالله به شهادت نائل آمدند، معدود افرادی بر اساس فهم خود از حکم جهاد رهبری، بر خود وظیفه دانسته که راهی تهران و فرودگاه امام خمینی شوند؛ حال اینکه این حرکت نمادین است یا واقعی، خود افراد هم بر این امر عالم نیستند!
🔸از امکانات و فرصتی را که رهبر انقلاب از آن صحبت میفرمایند، چنین برداشت نمیشود که جهاد، صرفا اسلحه به دست گرفتن است. «بر همهی مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند. ١٤٠٣/٧/٧» رهبر انقلاب در مراسم اربعین امسال که دیداری با دانشجویان نیز بود، از جهاد و جنگ چنین سخنی به میان میآورند که: «حرب لمن حاربکم همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست، به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است. ١٤٠٣/٦/٤»
🔹طبق فعل، مبنا و بنیان فکری آیتالله خامنهای، تبیین، تبلیغ و بیداری تودۀ مردم توسط روحانیت اولویت و چهبسا تکلیف کنونی روحانیت است.
جامعهای که بعد از هر ترور و شهادت، بیدار که نه، حتی خفتهتر، مهمل و ناسی میشود، نیازمند تلنگریست تا از تنآسایی به جامعهای آرمانخواه و خونخواه تبدیل شود. جامعۀ کنونی، هیچ روح خونخواهی و غیرتی نسبت به شهادت دبیرکل حزبالله از خود عیان نکرده، زیرا دستگاه فکری او دچار اختلال شده، که تنها به دست روحانیت حل شدنیست.
🔸تبیین اهداف جبهۀ مقاومت، بیان ماسَبَق انقلاب اسلامی و جبهۀ مقاومت، توصیف مبنای فکری صیهونیسم و غرب(دشمنشناسی) و القاء امید و همدلی وظیفۀ روحانیت است. البته که در مواقع ضروری، اسلحۀ خود را از قلم، تبیین و رسانه به تفنگ، خشاب و چکمه هم تغییر میدهیم؛ اما حال که ایران اسلامی و جبهۀ مقاومت به برکت قیام امام خمینی رحمةالله از نیروی نظامی بَریست، بر خود تبیین و متنبهسازی توده را وظیفه میدانیم.
✅مرکز تخصصی تبلیغ دارالحکمه